Wandelweekend in Hof van Delfland

27 augustus 2015

Wandelnetwerk Hof van DelflandOp 26 en 27 september 2015 kunnen alle wandelaars van Nederland het nieuwe wandelroutenetwerk Hof van Delfland ontdekken. Ga met de boswachter mee op tijdreis door het Haagse stadsbos, ontdek een vliegend wandelpad of loop mee met een schaapskudde.

Meedoen?

Op 26 en 27 september wordt het 900 km lange wandelroutenetwerk feestelijk geopend. Een weekend met tal van mooie (begeleide) wandelingen, bijvoorbeeld door de Vlietlanden en de Ackerdijkse plassen. Ook zijn er wildplukwandelingen en historische stadstochten. Maar het weekend biedt meer: verhalenvertellers langs de paden, een verteltheatertje in een knusse hooiberg. Wil je niets missen? Overnachten kan op de pop-up wandelcamping in Maasland.

Over het wandelroutenetwerk

In opdracht van Recreatieschap Midden-Delfland wordt namens Hof van Delfland deze zomer een uitgebreid wandelroutenetwerk aangelegd. 14 gemeenten doen mee, van kust tot Rotte en van Rotterdam tot Den Haag. De routestructuur van maar liefst 900 km leidt de wandelaar langs de mooiste plekjes van stad en land. Ongetwijfeld wordt er straks ook bij jou in de buurt gewandeld!

Programma

Het programma kun je vinden op www.heerlijkbuiten.nl/wandelweekend. Ook de meest recente kaart van het wandelroutenetwerk vind je hier.

Steun ons