Warnsborn

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
6reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Wim Hoevenaren

  Tijdens een prachtige herfstdag hebben we deze route gelopen. De route is prima gemarkeerd / gedocumenteerd, al zijn we wel in Sonsdeel verkeerd gelopen. De tocht was gevarieerd en mooi! Afwisselende landschappen, mooie landgoederen. En een prima restaurant midden in het bos bij Warnsborn. Kortom: we hebben genoten van deze tocht!

 2. Fredje39

  Mijn echtgenote en ik lopen sinds 3 jaar elk jaar deze prachtige route.
  Echter steeds komen we voor raadsels te staan t.g.v. slechte of ontbrekende markeringen. Er lag langs een pad in het bos 'Schaarsbergen' een paaltje met 2 kruisen erop. Was waarschijnlijk doorgerot. Een aantal keren liepen we honderden meters verkeerd. Dus weer terug en een ander pad proberen.

 3. dklaauw

  Gisteren deze route gelopen.
  Op een aantal plaatsen ontbreekt de markering. Niet erg als het duidelijk is hoe te lopen. Vervelend als je de zelf moet uitvinden of een "geitenpaadje" de op de routebeschrijving bedoelde afslag is, zoals op de route Schaarsberg - Groot Warnsborn. Met even zoeken en de GPS kom je er wel uit, maar toch.
  Het traject Oosterbeek-Wolfheze was voor mij een toppertje. Uniek landschap! Dat je daar zo maar mag lopen. Cadeautje!

 4. Berend-Botje

  Vandaag deze NS wandeling gelopen.
  Het is dat de route in de GPS stond want een aantal keren ontbrak de markering. Het is toch wel prettig om bijv. op een T-splitsing te weten of je RA of LA moet. Maar verder een mooie route

  Berend-Botje

 5. RAppelo

  In het kader van Meimaand Wandelmaand kunt u voordelig een treinkaartje naar Arnhem aanschaffen en gebruik maken van allerlei kortingen in restaurants en musea langs de NS-wandeltocht Warnsborn. Kijk voor meer informatie op ns.nl/wandelen.

 6. Wandelnet

  Het ecoduct Wolfhezerheide is opgenomen in de NS-wandeltocht Warnsborn. De routebeschrijving en markering zijn aangepast. In eerste instantie was het ecoduct geopend voor reptielen en amfibieën. Halverwege 2012 is het ecoduct ook opengesteld voor wandelaars.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons