Wat voor wandeltype ben jij?

Geen wandelaar is hetzelfde. Bij Wandelnet onderscheiden we maar liefst negen typen wandelaars, met elk hun eigen voorkeuren en wensen. Waar de één op zoek is naar innerlijke reflectie, wandelt de ander vooral voor de gezelligheid. En waar wandelen voor sommige onderdeel is van hun levensstijl, is het voor anderen een gelegenheidsactiviteit.

Wat voor wandeltype ben jij? Wandel je om een prestatie neer te zetten of om te ontspannen? Ben je een echte cultuursnuiver of kies je voor bosrijke omgevingen? Hou je van de gezellige drukte van georganiseerde evenementen of kom je tot jezelf tijdens een solo wandeling?

Wat voor wandeltype je ook bent, Wandelnet heeft genoeg routes waar jij van opleeft. Doe de test en kom erachter welke routes het beste bij jou passen. Je beantwoordt zes vragen, onder andere over de afstand die je het liefst loopt, het gezelschap waarin je dit bij voorkeur doet en het type wandeling waar jij voor gaat. Je krijgt een gepersonaliseerd advies over wandelroutes die jou op het lijf geschreven zijn. Zodat je er direct op uit kunt trekken.

 

Doe de test

Steun ons