Website Wandelnet

Terug naar forum overzicht

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Koen van Rooij

  Goedendag,

  Wij zijn studenten van de opleiding SPECO sportmarketing in Tilburg. Voor onze opleiding hebben wij een bepaalde innovatie bedacht voor de wandelaars. Hiervoor mogen 15 mensen interviewen om wat meer zicht op deze markt te krijgen. Het gaat hier om een telefonisch interview maar mocht u dat niet willen kan dit ook per mail!

  Mocht u interesse hebben horen wij het graag van u, u kunt mij mailen op koenvanrooij1@outlook.com. U zou ons hier enorm mee helpen.

  Met vriendelijke groet,

  Koen van Rooij

 2. AnjoS

  ik ben sinds 2 maanden een beginnend wandelaar. Stippel 2x per week een knooppuntenwandeling uit van ca 10 km. Zou die graag ook in Logboek zetten, maar helaas lukt dat niet....
  Ik houd daarom een Word-filetje bij met foto's en zet daarin ook hoe je bij het startpunt moet komen. Heb vandaag leuke themaroutes gevonden op de site, maar hoe je bij het startpunt moet komen met OV???? Tja... ik heb diverse routes opgeslagen en daarna bij diverse punten op de route via GoogleMaps gezocht naar tram/bus/metro/trein-stations/haltes.
  Heeft iemand tips? Ik ben nu met 10 km routes bezig, maar na een paar maanden kan dat zeker 15 km worden en volgende zomer mogelijk 20!
  PS: ik woon in Delft en ik heb zoals vermoedelijk duidelijk is GEEN AUTO!

 3. kypmantsje

  Wanneer komt er op de pagina van het elfstedenpad te staan waar je de stempels van de elf steden kunt krijgen? U verkoopt heel mooi een boekje met de routes en voorin kan je de stempels verzamelen maar nergens staat waar je deze stempels kunt krijgen. In het boekje wordt verwezen naar de website.

  Met vriendelijke groet.
  Sjoerdtje Venema

 4. boessenkool

  Tot mijn verbazing wordt het Dommerholtse veer nergens opgenomen in wandel routes. Het is een prachtige gelegenheid om van Zutphen via de ijsselroute naar Gorssel ( Museum More) te lopen. (en dan met het OV terug) maar als ik een route wil plannen dan weigert jullie systeem het Dommerholtse veer op te nemen. Zelfs als ik als begin punt Gorssel en als eindpunt de overkant van de ijssel neem dan stuurt het systeem mij via Deventer of Zutphen.
  Graag aanpassen

 5. BeaM

  Ik organiseer voornamelijk in de wintermaanden, naast mijn baan in Nederland, wandel- en rondreizen door het Zuiden van Marokko en de Sahara.
  Zo ook
  - van 3 t/m 12 november 2017: een rondreis door Zuid Marokko, met 3 dagen wandelen in de Sahara
  - van 23 december 2017 t/m 2 januari 2018: een wandeltrektocht met kamelen door de Sahara.

  Benieuwd of zin om mee te gaan? Meer informatie vind je op: http://www.beamulder.nl

 6. Amigos

  Wij wandelen het Floris V pad in etappes. Meestal zijn de aanwijzingen langs het pad en met behulp van het boekje duidelijk. Maar op de route van de Kilttunnel naar Numansdorp ontbraken verschillende sticker aanwijzingen. De wandeling leidt over een lange grasdijk naar het gehucht de Wacht. Allereerst was het gras veel te hoog en de dijk op vele plekken afgesloten door hekken. Soms een gebrekkig opstapje, maar meestal moesten we over de hekken klimmen. Het laatste deel naar de Wacht was onduidelijk gemarkeerd.
  Verder op de route net voorbij de brug in Strijensas begint het laarzenpad langs de Oeverlanden van het Hollandsch Diep, een prachtige route, maar de markeringen ontbreken. Wordt slecht aangegeven bij de ophaal brug uit 1908 en ook bij de parkeerplaats.
  Graag uw aandacht hiervoor.
  Met vriendelijke groet,
  Marion van der Meer

 7. Robbertvs

  Help een student en ontvang 10% korting op het gehele assortiment!

  Voor het onderzoek van mijn oriënterende stage, in opdracht van de Fontys Hogeschool in Tilburg, heb ik Robbert van Seyen een vragenlijst opgesteld over outdoor winkels en de outdoor sport markt.
  Vul de vragenlijst in en verdien éénmalig 10% korting op Spac Sport's online assortiment.

  http://fontysfeht.qualtrics.com/jfe/form/SV_ebAcQqgwXzVLfAF

 8. Dianah

  Ik lees in stukken uit 2010 dat het eerste deel van de wandelknooppuntenroute ij oost Zeeuws Vlaanderen klaar is. Zodra het tweede stuk klaar is, zou er een nieuwe kaart komen. Iemand enig idee wanneer het zover is?

 9. dmeselect

  Beste mensen, voor een onderzoek aangaande wandelen op dinsdag 30 mei in Amersfoort van 20.00 - 22.00 uur zoeken wij vaders en moeders in de leeftijd 35-55 jaar met kinderen 5 jaar en ouder thuiswonend. Lopen meerdere keren per jaar mee aan wandelevenementen. Onkostenvergoeding 60 euro na afloop. Locatie onderzoek gelegen to station Amersfoort.
  Voor een onderzoek aangaande wandelen op donderdag 1 juni in Zwolle van 17.30 - 19.30 uur, zoeken wij senioren 55-70 jaar met uitwonende kinderen of geen kinderen . Lopen meerdere keren per jaar mee aan wandelevenementen. Onkostenvergoeding 60 euro na afloop. Inbreng in onderzoek wordt anoniem verwerkt. Indien u aanmeldt voor locatie, dient u wel in de betreffende provincie woonzaam te zijn dus mee doen in Zwolle is woonzaam in Overijssel, mee doen in Amersfoort mag wonen regio Gelderland en regio Gooi / Utrecht. Aanmelding ovv telefoonnummer en voor welke locatie u reageert via marianne@dmeselectmarketing.com Wij nemen dan zsm contact met u op. Marianne Smulders

 10. sharoneskes

  Beste wandelaar,

  Mijn naam is Sharon Eskes en voor mijn afstudeerscriptie voor de opleiding Hoger Toeristisch & Recreatief Onderwijs doe ik onderzoek naar de wensen en behoeften van vijftigplussers die geïnteresseerd zijn in actieve reizen (wandelreizen & huttentochten) en hoe deze doelgroep wordt bereikt, overtuigt en wordt gestimuleerd een actieve reis te boeken naar Duitsland of de Alpen. Deze actieve reizen kunnen zowel individuele- als groepsreizen zijn.

  Bent u geïnteresseerd in een wandelreis of huttentocht naar Duitsland of de Alpen? Wilt u mij dan helpen met afstuderen en deze enquête invullen? De enquête is te vinden op de volgende link:

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe63QXQR41GXMhqsbqNBtyiBHdxndhoPHgBk5Fl52vF4y3Fqw/viewform?usp=sf_link

  De enquête heeft 17 vragen en duurt ongeveer 5 - 10 minuutjes. U kunt daarnaast ook uw e-mailadres invoeren om kans te maken op een gratis Bol.com tegoedbon van €20 euro! U zit nergens aan vast (geen mailtjes van wandeldeskundigen e.d.) en het is ook niet verplicht om mee te doen aan deze actie.

  Deze enquête is geheel anoniem en uw gegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek.

  Alvast heel erg bedankt voor het invullen! Het helpt mij enorm!

  Met vriendelijke groet,

  Sharon Eskes

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons