Wie waren er op de vrijwilligersdag

vrijwilligersdagWendy Hermsen uit Mill. Is prestatieloper van lange tochten tussen de 80-100 km. Loopt de Vierdaagse en IML tochten (International Matching League). Loopt met een rugzak en is bestuurslid van een wandelvereniging. “Afronden van de voet” was de leukste workshop die ze volgde. Het contact met andere wandelaars sprong er op deze dag voor haar uit. De dag is zeker voor herhaling vatbaar. Volgend jaar is ze er weer. Vond het moeilijk te kiezen tussen de workshops, volgend jaar mogen dezelfde zijn want dan kan ze die kiezen.

 

 

 

 

 

vrijwilligersdagFrank Thomaschewsky uit Elst. Vond de binnenkomst in de Rijtuigenloods direct al goed. Geen echte vergaderlocatie maar een mooi gebouw, prachtige entourage en binnen een ongedwongen en open sfeer. Hij loopt met een heuptasje omdat hij dat fijner vindt. Is voorzitter van een wandelorganisatie. De workshop mindfulness voldeed het meest aan zijn verwachtingen, die over het lobbyen iets minder. Van hem mag zo’n dag wel vaker, één keer per jaar is te weinig.

 

 

 

 

 

VrijwilligersdagChris Will uit Vlijmen. Wandelt per keer tussen de 15 en 20 km. Is padcoördinator van het Pelgrimspad deel 2 en lid van de Routecommissie van Wandelnet. De workshop van Rutger Burgers vond hij het leukste, interessant om te horen hoe je zo’n nieuwe route maakt. De manier waarop de dag werd geopend vond hij leuk. Dat iedereen de opdracht kreeg om naast een onbekende te zitten leverde een mooie menging van de aanwezigen op. De dag is zeker voor herhaling vatbaar.

 

 

 

 

 

vrijwilligersdagJeroen Baars uit Delft. Wandel met een stevige rugzak, rond de 20 km. over zelf uitgezette routes. Is bij Wandelnet markeerder van het Floris V pad op het traject Kiltunnel-Haringvliet. Hij vindt de locatie super leuk. De workshop story-telling was voor hem de leukste omdat het leerzaam was. Is voor de eerste keer hier en vind het gemeenschappelijk beleven belangrijk.

 

 

 

 

 

vrijwilligersdagAstrid Borst uit Borne. Wandelt elke week met vrienden. Is lid van het NIVON, ze is daar coördinator en markeerder van het Noaberpad-Midden. De workshop over het mindfulness wandelen vond ze het leukste. Iets wat haar al een tijdje interesseerde maar wat ze tot nog toe nooit echt deed. Ze vindt de dag ook gezellig, ze vindt het leuk om allemaal mensen te zien.  Is een goed verzorgde dag, ook een leuk dagje uit.

 


 

Steun ons