Win een hotelovernachting + NS-wandeling

Tweet jij tijdens de Wandel naar je Werk-dag op 6 april de allerleukste wandelfoto? Dan ben je een echte geluksvogel. Je wint dan namelijk een hotelovernachting voor twee personen in het Apollo Hotel in hartje Utrecht!

Eerst wandelen...

En wat is er nu lekkerder dan genieten van een warm hotelbed na een mooie wandeltocht? Daarom sturen we je eerst op pad met NS-wandeling Beukenburg. Met de trein ga je naar station Bilthoven, vanwaar 14 kilometer wandelpad je kennis laat maken met het prachtige buitengebied en de historische binnenstad van Utrecht. 

 

... dan bijkomen

De route eindigt bij Centraal Station Utrecht. Vanaf hier is het slechts een paar honderd meter lopen naar Apollo Hotel Utrecht City Centre, dat zich midden in het bruisende centrum bevindt. Op slechts 300 meter van het centraal station, direct voor de Oudegracht en op maar 90 meter van TivoliVredenburg, is dit de ideale uitvalsbasis om Utrecht te beleven. Voordat je de volgende dag met de trein terugkeert naar huis, geniet je eerst nog van een heerlijk ontbijt.


Kans maken?

  • Om kans te maken op deze prijs stuur je op donderdag 6 april jouw leukste 'wandel naar je werk-foto' in via Twitter met de hashtag #wandelnaarjewerkdag;
  • Stichting Wandelnet kiest de leukste inzending uit;
  • Ben jij de gelukkige winnaar? Dan krijg je van ons bericht via Twitter.

De prijs

Je wint:

  • Een treinticket van het voor jou dichtsbijzijnde station naar station Bilthoven;
  • Een treinticket van Utrecht Centraal terug naar het voor jou dichtsbijzijnde station;
  • De routebeschrijving van NS-wandeling Beukenburg;
  • Een hotelovernachting voor twee personen in Apollo Hotel Utrecht City Centre inclusief ontbijt (op basis van beschikbaarheid).
Steun ons