Win met je outdoorselfie

13 december 2017

selfie fotowedstrijd Fiets en Wandelbeurs“Outdoorselfie' is het thema voor de jaarlijkse fotowedstrijd van de Fiets en Wandelbeurs. Je kunt tot en met 31 januari 2018 selfies uploaden.

Alleen of samen

Een mooie selfie is niet alleen een zelfportret, maar vertelt ook het verhaal van een tocht of reis. Deel je mooiste fiets- en wandelervaringen door je beste outdoorselfies in te sturen. Een foto van jou alleen, samen met vrienden en kennissen of omringd door locals uit verre oorden. In regenjassen onderweg op het Pieterpad of in korte broek op de GR 5 richting Nice. Met weilanden of Alpentoppen op de achtergrond.

Genomineerden op beurs

Struin snel door je fotoarchief op zoek naar die geweldige leuke selfies. Of maak alsnog een creatieve outdoorselfie in een mooie omgeving. Je kunt tot en met 31 januari 2018 maximaal 5 selfies uploaden via Wandelenfietsbeurs.nl De vijftien genomineerde selfies zijn te bewonderen tijdens de beurs. Bezoeker kunnen dan op hun favoriete inzending stemmen. Uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen.

Themaland

De Fiets en Wandelbeurs in Utrecht is op 2, 3 en 4 maart 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Themaland van deze editie is Zwitserland.

Steun ons