Winterwandeltip - Eindeloos wandelen op Terschelling

Wandelarrangement TerschellingTerschelling laat zich het best te voet ontdekken. En met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en onverharde wegen zijn de mogelijkheden er eindeloos. Het hele jaar door kunt u er genieten van ongerepte natuur in het spoor van jutters en ontdekkers.

Nieuw: 3-daags wandelarrangement

Het nieuwe 3-daagse wandelarrangement is een sportieve kennismaking met de Terschellinger gastvrijheid en de mooiste plekjes van het Waddengebied. Het wandelarrangement bestaat uit 2 overnachtingen in een van de deelnemende hotels of pensions, inclusief ontbijt.

De vier speciaal geselecteerde accommodaties tussen Midsland en Oosterend verzorgen bovendien het lunchpakket op dag 2. Een kruikje Juttersbitter voor onderweg maakt uw eilandervaring compleet.

Dit bijzondere wandelarrangement is al te boeken vanaf € 70,50 per persoon*. Bovendien boekt u na reservering van dit arrangement uw kaartje voor de veerboot met 20% korting. Kijk voor meer informatie op www.vvvterschelling.nl/wandelarrangement
 
* minimaal 2 nachten, op basis van tweepersoonskamer

Gevarieerde wandelroutes

Drie gevarieerde wandeldagen liggen met dit arrangement in het verschiet. De routes voeren langs bekende natuurgebieden als de Boschplaat en de Noordsvaarder, door de woeste duinen, over het strand, door het bos en langs de authentieke dorpjes en buurtschappen van Terschelling. En onderweg zijn er natuurlijk volop mogelijkheden om even bij te komen met bijvoorbeeld een cranberrygebakje of lunch.

De door Wandelnet ontwikkelde routes van 11, 16 en 20 kilometer zijn goed gemarkeerd, uitgebreid beschreven en via GPS-track beschikbaar. Uiteraard zijn de routes ook in te korten of naar eigen wens aan te passen. Want op Terschelling mag men overal - oerol op z’n Terschellings - wandelen.

Bekijk hier alvast de wandelroutes:

Steun ons