Woldberg Steenwijk

Terug naar forum overzicht

NS-wandelingen

Naar de routepagina
3reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Jan Kooger

  Op Tweede Pinksterdag deze wandeling gelopen. Mooi, afwisselend, goed beschreven. Wat een prachtig gebied. Ik wist niet dat het bij Steenwijk zo mooi was. Bovendien perfecte locaties horeca: Theehuis Tuk was open, en daarna, 10 km verder omdat we de langste variant liepen, Fredeshiem. Langste route aan te bevelen. Ook de drie extra km's langs de Eese: doen. Erg mooi.
  Beslist een aanrader!

 2. MGME

  We hebben op 3-12-16 deze tocht gelopen en ervan genoten. Het is een afwisselende tocht die dan weer langs landerijen en even later weer door bossen gaat en een aantal interessante objecten bevat: Grafheuvels, mooie buitenhuizen en een roodgeschilderd huis en manege.
  De .GPX tocht voor de GPS beperkt zich tot de 14 km. Wij besloten de volle 17 km te lopen en vinden het jammer dat deze niet als standaard GPX wordt aangeboden, want die 3 extra km's zijn best de moeite waard. U komt dan langs de 'Heerlijkheid' Eese en een aantal oude woningen eromheen, wat we zeer de moeite waard vonden. Als mensen het willen inkorten kunnen ze dat altijd doen, dus waarom niet de volle lengte beschikbaar stellen met een aantal afkortmogelijkheden? Maar goed, we hebben het kaartje uitgeprint en ons daar prima mee gered voor deze extra 3 km.

 3. Wandelandries

  Langste versie gelopen op 1 juli. Prachtige wandeling met leuke uitkijktoren. Koffie bij het theehuis en lunch bij Fredeshiem. Prima!

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons