LAW's & Streekpaden

Routetype

Recente berichten over LAW's & Streekpaden

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. DailyKaat

  Tijdens het Trekvogelpad LAW 2 en Marskramerpad LAW 3-3 ter hoogte van de Soester Duinen is het super overnachten bij B&B DailyKaat. Een prima rustige, ruime studio (voor max 5 pers) met 2 persoons-stoomdouche, heerlijk na zo'n wandeldag.
  Station Soest ligt aan overkant http://www.dailykaat.nl/

 2. Tadik

  geweldige site! Ik kom hier elke dag. veel interessante informatie, dank u
  http://19216801ip.com/

 3. Jellehaklee

  14 mei jl. het laatste gedeelte van het Friese Woudenpad gelopen nl van Wilhelminaoord naar Steenwijk.
  Een prachtige route! Zeer aan te bevelen.
  Helaas zijn in het gedeelte nabij de Woldberg enige markeerpaaltjes door vandalisme grondig vernield. Gelukkig was er nog een oude markering op een boom geverfd zodat we niet onnodig hoefden te dwalen. Op het landgoed De Heerlijkheid van Eese is het goed opletten want daar is de markering summier, maar de schitterende omgeving maakt daar veel goed.

 4. Rik-Sanders

  Ik zag bij Bever buitensport in Hengelo het boekje in de kast staan. Misschien kun je ze bellen en vragen of ze het je willen toesturen?

  vr.gr.
  Rik Sanders

  Beste mensen,

  Ik ben op zoek naar een oude versie (met een kerk op een wierde op de kaft) van het Wad & Wierdenpad boekje (LAW 5-5). Dit namelijk omdat hij niet meer te krijgen is omdat het boekje in de vernieuwde herdruk is. Het is namelijk het laatste deel van het complete Nederlandse Kustpad, en heb dus alle LAW-boekjes die erbij horen al (met de oude kaft)...behalve dus deel 5. Ik zou het heel erg leuk vinden om mijn boekenserie van het hele Nederlandse Kustpad compleet te hebben, en dus heel erg jammer vinden als dat niet zo is.

  Dus mijn vraag aan jullie is:
  wie heeft er nog een boekje van het Wad & Wierdenpad (LAW 5-5) in zijn 'oude' uitgave zodat ik mijn serie compleet kan maken. En...o ja: met de 'oude' versie in mijn hand ga ik dus het Nederlandse Kustpad volbrengen waarna hij dus mijn boekenserie compleet maakt.

  Nogmaals: help mij aan het boekje en ik zal je eeuwig dankbaar zijn...

  Met vriendelijke groet,
  Jorden

 5. Rik-Sanders

  Ik zag dat het boekje bij Bever buitensport in Hengelo (o) in de boekenkast stond. Misschien kun je ze bellen en vragen of ze het je willen toesturen.

Ga naar het forum

Steun ons