Graafschapspad SP 8

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen34
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Een afwisselend Streekpad door een relatief onbekend stukje Nederland. Kleine bosjes, fraaie landgoederen en typische Saksische boerderijen in de Achterhoek, met in het westen de zompige uiterwaarden van de IJssel. Niet alleen de natuur laat zich hier van haar beste kant zien. Ook de kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg maken deze voetreis de moeite waard.

Recente berichten over Graafschapspad SP 8

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Wilbert

  Op het traject van Almen naar Laren loopt u over de Ehzerbrug. Er staat een bord dat de brug gesloten is van 29 augustus 2018 tot en met 9 September 2018. Zal ook wel voor voetgangers gelden... Omlopen dus. Zie kaart 03 op blz 20.

 2. wimvantuyl

  Dit kasteel ( een Rijksmonument) tussen Brummen en Zutphen , met zijn bijzondere geschiedenis , heeft heel lang leeg gestaan. Ik hoorde op een recente wandeling dat het gaat worden opgeknapt en dat er plannen zijn er een retraite-oord van te maken.

  Wim van Tuyl

 3. Maat001n

  afgelopen week in 7 etappes de hele route gelopen. Het is een prachtige route. We hebben er echt van genoten. Van Ruurlo naar Halle is een minder mooie etappe, zeker met kinderen saai. Een leuke slaapplek met kinderen is in de pipowagen in Doesburg.

 4. Hroekel

  Heeft iemand ervaring om dit pad als meerdaagse wandeling te doen? We zijn van plan om een deel van de route deze zomer met onze kinderen te lopen. Iemand tips voor overnachtingen?

 5. dklaauw

  Kaart 23/24
  Vandaag het laatste deel van het Graafschapspad gelopen. Complimenten voor de wijze waarop de route is beschreven en uitgepijld. En zeker het vermelden waard: een hele mooie route, ook in het winterseizoen.
  Kaart 23 leidt de wandelaar van Bronkhorst vis het veer naar Brummen. Op kaart 24 is een alternatieve route geprojecteerd voor hoogwatersituaties.
  Vandaag (4 febr. 2018) was zodanig sprake van hoogwater, dat het veer Bronkhorst - Brummen gestremd is. De beschrijving heeft geen alternatieve route voor deze situatie.
  Suggestie: Vervolg in Bronkhorst de weg langs de Ijssel in noordwaartse richting. Doorlopen tot N314. Linksaf. Na ca. 2 km linksaf Liudgerstraat, en steeds rechtdoor naar centrum Zutphen

Ga naar het forum

Steun ons