Graafschapspad SP 8

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen32
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Een afwisselend Streekpad door een relatief onbekend stukje Nederland. Kleine bosjes, fraaie landgoederen en typische Saksische boerderijen in de Achterhoek, met in het westen de zompige uiterwaarden van de IJssel. Niet alleen de natuur laat zich hier van haar beste kant zien. Ook de kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg maken deze voetreis de moeite waard.

Recente berichten over Graafschapspad SP 8

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Maat001n

  afgelopen week in 7 etappes de hele route gelopen. Het is een prachtige route. We hebben er echt van genoten. Van Ruurlo naar Halle is een minder mooie etappe, zeker met kinderen saai. Een leuke slaapplek met kinderen is in de pipowagen in Doesburg.

 2. Hroekel

  Heeft iemand ervaring om dit pad als meerdaagse wandeling te doen? We zijn van plan om een deel van de route deze zomer met onze kinderen te lopen. Iemand tips voor overnachtingen?

 3. dklaauw

  Kaart 23/24
  Vandaag het laatste deel van het Graafschapspad gelopen. Complimenten voor de wijze waarop de route is beschreven en uitgepijld. En zeker het vermelden waard: een hele mooie route, ook in het winterseizoen.
  Kaart 23 leidt de wandelaar van Bronkhorst vis het veer naar Brummen. Op kaart 24 is een alternatieve route geprojecteerd voor hoogwatersituaties.
  Vandaag (4 febr. 2018) was zodanig sprake van hoogwater, dat het veer Bronkhorst - Brummen gestremd is. De beschrijving heeft geen alternatieve route voor deze situatie.
  Suggestie: Vervolg in Bronkhorst de weg langs de Ijssel in noordwaartse richting. Doorlopen tot N314. Linksaf. Na ca. 2 km linksaf Liudgerstraat, en steeds rechtdoor naar centrum Zutphen

 4. dklaauw

  Kaart 18. tussen P76 en P23
  De januaristorm heeft hier op de grens van bos en weiland goed huisgehouden. Diverse bomen dwars over het pad. Klauterpartij!. Niet erg, maar goed om te weten voor degenen die daar niet handig in zijn.
  Niet bekend wanneer obstakels opgeruimd worden.

 5. Canada

  Eind oktober / begin november liep ik het hele Graafschaps pad in 8 dagen en had vreselijk geluk met het weer, geen druppel regen de hele tijd. Ik wil de vrijwilligers mijn complimenten maken want het pad was uitstekend aangeduid en het nieuwe boekje is uitmuntend.
  Vooral de lussen door de oude stadjes waren vreselijk leuk. Hartelijk dank voor een heerlijke ervaring.
  Kees Ruurs
  Canada

Ga naar het forum

Steun ons