Grenslandpad

Terug naar forum overzicht

Grenslandpad LAW 11

Naar de routepagina
110reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. MClaud

  Antwoord van C.M. Louwerse d.d. 1 november 2017.
  Ik zie dat ik niet duidelijk ben geweest in mijn omschrijving. Het stuk waar ik op doel richting Rattekaai staat op kaart 21. Omdat volgens deze kaart de afstand tussen 21 en 22 4,2 km is, vind ik het vreemd dat er wordt gezegd dat je na ongeveer 5 km bij Rattekaai aankomt, terwijl dat ' het eindpunt' van de omschrijving op de bladzijde ernaast is.
  Rattekaai houdt waarschijnlijk niet op bij punt 22 ;-)

  Nogmaals hartelijk dank voor het onderhouden van de het wandelpad/markering, Ik ben benieuwd hoe het in het Brabantse land is.

 2. C.M.Louwerse

  Grenslandpad en dijken.

  Een reactie op het bericht van MClaud op 31 okt. '17.
  Hartelijk dank voor het meedenken en de goede woorden in je laatste regels. Ik zal de markeerders ter plaatse er op wijzen.

  Op de pagina behorend bij kaart 16 kan ik je opmerking niet plaatsen - welke regel of misschien bij een andere kaart?

  Niemand verbiedt je om op de dijken je eigen weg te volgen.
  Met de markeringen en de lijn op de kaart hebben we echter te maken met de aanwijzingen van het Waterschap: soms moeten we rekening houden met broedplaatsen en/of rustplaatsen voor vogels; op een ander plaats is het gras als hooiweide bedoeld = geen wandelaars gewenst.

  Nogmaals dank en veel genot met je vervolg van LAW 11.

  Chris Louwerse (padcoördinator Grenslandpad west)

 3. MClaud

  Op de pagina behorende bij kaart 16 wordt gesproken over direct bij een bankje linksaf. Dit bankje staat er niet (mee). Wellicht kan de tekst aangepast worden in direct op de open plek linksaf.

  Op de dijk naar Waarde en daarna zou ik op het gras blijven lopen of buitendijks. Het kan prima. Dat geldt ook voor het stuk dijk na Roelshoek. Het grindpad is inmiddels vervangen door asfalt. Maakt het toch iets minder 'avontuurlijk'.

  De volgende keer ga ik verder naar Rattekaai. Volgens de kaart is dat 4.2 km. Het verbaast mij dat er in de tekst staat na ongeveer 5 km passeert u in een haakse bocht......

  Het stuk tussen Tolplein en Hansweert was goed te lopen en prima gemarkeerd. Ik heb weer genoten.

 4. rinieniza

  Met heel veel plezier wandelen wij het Grenslandpad. Echter, op 3 juli 2017 zijn we volledig verdwaald in de Chaamse Bossen.
  We lopen het Grenslandpad van west naar oost. Over het algemeen geen problemen met de markering. Echter, de laatste keer troffen we het slecht.
  Het betreft kaart 39: Ossegoor- Buitenlust. Vanaf regel 15: Bospad komt uit op open plek bij het Putven.......rechtdoor.
  Hier staat nog een aanwijzing, maar dan klopt het niet meer. Met name is de tweede zijweg haaks linksaf is niet te vinden en wordt ook niet aangeduid. Alles is overwoekerd en bomen zijn gekapt. De route is niet meer terug te vinden.
  Gelukkig kwamen wij uiteindelijk twee dames tegen die ons weer op de goede weg hebben geholpen, richting Camping Buitenlust.
  Ook zij gaven aan dat zij in dit traject volledig de weg kwijt waren geraakt, en dat terwijl zij in die streek wonen en de weg goed kennen.
  Al met al, met een omweg van ruim 5 kilometer toch weer de route op kunnen pakken.

 5. C.M.Louwerse

  Campingplaatsen langs Grenslandpad Zeeuws-Vlaanderen.

  Nu er vragen zijn naar campingplaatsen kan je dat misschien beter gewoon op het forum vermelden (Coolguy van 3 mei '17)
  Of anders naar cmlter@zeelandnet.nl dan kijk ik of er nog toegevoegd kunnen worden aan de lijst van overnachtingadressen op internet.

  Chris Louwerse padcoördinator Grenslandpad west.

 6. PietvanSchijndel

  Graag campingadressen aan het grenslandpad in Zeeuws-Vlaanderen.

  reacties aan email-pjmvanschijndel@hetnet.nl

  Bij voorbaat dank.Groeten Piet van Schijndel

 7. marjolijnkuyper

  Coolguy: Mocht iemand mijn overzicht van campings willen (was voor mij ook even zoeken) dan kan dat!


  Beste Coolguy,
  Graag, dat wil ik wel. Zou je het kunnen sturen naar marjolijnkuyperAThotmail? Thanks alvast!
  Groet, M.

 8. Ida de Groot

  Beste Mausk,

  Ik ben erg geïnteresseerd in het overzicht van de (mini)campings langs de route. Ik heb de lijst 'overnachtingsadressen grenslandpadLAW11 gedownload, maar het zijn wel erg flinke afstanden. We willen eigenlijk niet echt van de kaart afwijken.

  Alvast bedankt,
  Ida

 9. Ida de Groot

  [quote]Deze route in september 2016 van west naar oost in 1x met rugzak en tent gelopen in 17 dagen. 

  Ik vond de route erg mooi en rustig, ook de extra route op Zeeuws Vlaanderen (al is het hier wel wat lastiger om campings te vinden, de dagafstanden iets groter).

  Iedereen die aan deze route meewerkt: hartstikke bedankt!

  Ik had weinig op te merken over de markeringen, al heb ook ik (bewust/onbewust) wel eens een markering gemist.

  1 punt, vlakbij mijn woonplaats Etten-Leur, tussen schijf en rijsbergen in het gebied van de pannenhoef, ben ik wel echt fout gelopen, ik volgde naar mijn mening de rood/wit markering rechtdoor, terwijl ik linksaf had gemoeten. Dit was (west naar oost) vlak na het oversteken van de sprundelsebaan, ca 1 km voor de zwarte schuur. Ik ging hier rechtdoor een bruggetje over maar had linksaf moeten gaan. Pasgeleden een check gedaan, maar hier staan meerdere roodwitte stickers en verfstrepen op de bomen, je kunt meerdere kanten op! Misschien een oude of andere route die hier kruist? Ik zou dit duidelijker aangeven of de foute verwijderen/kruis maken.

  Mocht iemand mijn overzicht van campings willen (was voor mij ook even zoeken) dan kan dat!

  [/quote]

 10. C.M.Louwerse

  Grenslandpad Variant overnachtingsadressen.

  Sinds vorige week staat een lijst met overnachtingadressen langs de variant Grenslanpad in Zeeuws-Vlaanderen op de site van deze variant.
  De opmerking van 8 juli en 3 mei over het lastig vinden is hiermee hopelijk opgelost.

  Chris Louwerse padcoördinator grenslandpad west

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons