Grenslandpad LAW 11

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen114
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het vernieuwde Grenslandpad, dat in Sluis begint, loopt langs de grillige grenslijn met België en steekt deze diverse malen over. Waar? Dat is soms lastig te zeggen, maar de bouwstijl van de huizen verraadt altijd in welk land u bent. Meanderende kreken, omzoomd door rietkragen in Zeeuws-Vlaanderen worden in Zuid-Beveland afgewisseld door populierendijken en eindeloze slikken en schorren langs de Wester- en Oosterschelde. Het witte Limburgse dorpje Thorn vormt een mooi eindpunt van deze prachtige route.

Recente berichten over Grenslandpad LAW 11

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Hanneke

  Kaart 34, tussen knooppunt 92 en 65
  Lunchend op een boomstammetje bij huisnummer 33 aan de Zandstraat in het buitengebied van Rijsbergen kwamen we in gesprek met de eigenaar van het perceel.
  Sinds kort heeft hij op zijn aan het Grenslandpad gelegen terrein een huisje te huur als B&B.
  http://www.gastenverblijf-dephoenix-rijsbergen.nl

 2. Hanneke

  Kaart 32, wandelknooppunt 71: Informatiecentrum van Het Brabants Landschap De Zwarte Schuur in de Pannenhoef is iedere derde zondag van de maand geopend. Naast veel informatie kun je er ook wat te drinken krijgen of het toilet gebruiken.
  Er zijn heel veel picknickbanken. "Maar....", zo beklemdtoonde een medewerker van het Brabants Landschap: " We zijn geen horeca-gelegenheid".......
  Wij hebben er een prima lunchpauze gehouden!

 3. Hanneke

  Iets voorbij wandelknooppunt 72, kaart 39, kom je bij het Putven met weggespoeld zitbankje. Daar ontstaat verwarring omdat er een law-route aanwijzing richting een dichtgegroeid paadje gaat. Dit pad loopt dood in een slootje.
  We keren om en zien dan iets verder de rood-witte markering die wel de juiste weg wijst.
  De markering lijkt van hier tot camping Buitenlust wat verwaarloosd....
  Echter wel een bijzonder fraai traject!

 4. albertinereiziger

  Ik was een beetje huiverig maar ook erg nieuwsgierig om de variant oost Zeeuws Vlaanderen te lopen. Ik miste het boekje bij het plannen en lopen wel heel erg, maar ben ook erg blij de variant toch gelopen te hebben. Want er is heel wat moois en interessants te zien onderweg. Dank voor het op de site zetten van deze variant.

 5. MClaud

  Antwoord van C.M. Louwerse d.d. 1 november 2017.
  Ik zie dat ik niet duidelijk ben geweest in mijn omschrijving. Het stuk waar ik op doel richting Rattekaai staat op kaart 21. Omdat volgens deze kaart de afstand tussen 21 en 22 4,2 km is, vind ik het vreemd dat er wordt gezegd dat je na ongeveer 5 km bij Rattekaai aankomt, terwijl dat ' het eindpunt' van de omschrijving op de bladzijde ernaast is.
  Rattekaai houdt waarschijnlijk niet op bij punt 22 ;-)

  Nogmaals hartelijk dank voor het onderhouden van de het wandelpad/markering, Ik ben benieuwd hoe het in het Brabantse land is.

Ga naar het forum

Steun ons