Grenslandpad LAW 11

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen107
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het vernieuwde Grenslandpad, dat in Sluis begint, loopt langs de grillige grenslijn met België en steekt deze diverse malen over. Waar? Dat is soms lastig te zeggen, maar de bouwstijl van de huizen verraadt altijd in welk land u bent. Meanderende kreken, omzoomd door rietkragen in Zeeuws-Vlaanderen worden in Zuid-Beveland afgewisseld door populierendijken en eindeloze slikken en schorren langs de Wester- en Oosterschelde. Het witte Limburgse dorpje Thorn vormt een mooi eindpunt van deze prachtige route.

Recente berichten over Grenslandpad LAW 11

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. rinieniza

  Met heel veel plezier wandelen wij het Grenslandpad. Echter, op 3 juli 2017 zijn we volledig verdwaald in de Chaamse Bossen.
  We lopen het Grenslandpad van west naar oost. Over het algemeen geen problemen met de markering. Echter, de laatste keer troffen we het slecht.
  Het betreft kaart 39: Ossegoor- Buitenlust. Vanaf regel 15: Bospad komt uit op open plek bij het Putven.......rechtdoor.
  Hier staat nog een aanwijzing, maar dan klopt het niet meer. Met name is de tweede zijweg haaks linksaf is niet te vinden en wordt ook niet aangeduid. Alles is overwoekerd en bomen zijn gekapt. De route is niet meer terug te vinden.
  Gelukkig kwamen wij uiteindelijk twee dames tegen die ons weer op de goede weg hebben geholpen, richting Camping Buitenlust.
  Ook zij gaven aan dat zij in dit traject volledig de weg kwijt waren geraakt, en dat terwijl zij in die streek wonen en de weg goed kennen.
  Al met al, met een omweg van ruim 5 kilometer toch weer de route op kunnen pakken.

 2. C.M.Louwerse

  Campingplaatsen langs Grenslandpad Zeeuws-Vlaanderen.

  Nu er vragen zijn naar campingplaatsen kan je dat misschien beter gewoon op het forum vermelden (Coolguy van 3 mei '17)
  Of anders naar cmlter@zeelandnet.nl dan kijk ik of er nog toegevoegd kunnen worden aan de lijst van overnachtingadressen op internet.

  Chris Louwerse padcoördinator Grenslandpad west.

 3. PietvanSchijndel

  Graag campingadressen aan het grenslandpad in Zeeuws-Vlaanderen.

  reacties aan email-pjmvanschijndel@hetnet.nl

  Bij voorbaat dank.Groeten Piet van Schijndel

 4. marjolijnkuyper

  Coolguy: Mocht iemand mijn overzicht van campings willen (was voor mij ook even zoeken) dan kan dat!


  Beste Coolguy,
  Graag, dat wil ik wel. Zou je het kunnen sturen naar marjolijnkuyperAThotmail? Thanks alvast!
  Groet, M.

 5. Ida de Groot

  Beste Mausk,

  Ik ben erg geïnteresseerd in het overzicht van de (mini)campings langs de route. Ik heb de lijst 'overnachtingsadressen grenslandpadLAW11 gedownload, maar het zijn wel erg flinke afstanden. We willen eigenlijk niet echt van de kaart afwijken.

  Alvast bedankt,
  Ida

Ga naar het forum

Steun ons