Nederlands Kustpad deel 1 LAW 5-1

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen34
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

U wilt Zeeland te voet ontdekken? Wandel dan eens het eerste deel van het Nederlands Kustpad, een Lange-Afstand-Wandelpad met een lengte van 210 kilometer. Het Nederlands Kustpad deel 1 (voorheen Deltapad) loopt langs de door Bløf bezongen Zeeuwse kust, waar de zomer ‘met een rotgang wordt genomen’. Maar niet door wandelaars. Die nemen de tijd en genieten van die schitterende, vaak ondergewaardeerde zuidwesthoek van Nederland met zijn dijken, dammen en duinen.

Het Nederlands Kustpad deel 1 vormt samen met deel 2 (Zuid- en Noord-Holland) en deel 3 (Groniningen - Friesland) het langste aaneengesloten wandelpad van Nederland, in totaal 725 km. Bovendien is in de vernieuwde gids ook het Nederlandse deel van de GR5 opgenomen, de bekende route naar Nice.

Recente berichten over Nederlands Kustpad deel 1 LAW 5-1

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste ....

  Die tak zit nu in de gids GR 5. Ik ga kijken of er ergens op de website toch iets staat over de GR 5, zo niet dan geef ik dat door aan het bureau.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Op de overzichtskaart https://wandelnet.nl/nederlands-kustpad-deel-1-law-5-1 zie ik een tak vanaf Bergen op Zoom. In de detailinfomatie is die nergens meer te vinden! Bestaat die nog als gemarkeerde route, is die afgeschaft, of kijk ik gewoon scheef?

 2. Peter Elderson

  Op de overzichtskaart https://wandelnet.nl/nederlands-kustpad-deel-1-law-5-1 zie ik een tak vanaf Bergen op Zoom. In de detailinfomatie is die nergens meer te vinden! Bestaat die nog als gemarkeerde route, is die afgeschaft, of kijk ik gewoon scheef?

 3. DidierReynaert

  Een zeer leuke en aangename tocht met veel variatie: bos, duin, zee en strand en passage door Renesse en Burgh-Haamstede

  http://www.wandelblogdidierreynaert.be/2017/11/26-november-2017-brouwersdam-westenschouwen-nl-26-km/

 4. janmantel

  Wij willen in september beginnen met het kustpad in Z-Vlaanderen. Helaas alle bussen rijden niet meer vanaf 27-8 slecht openbaar vervoer.
  Hadden we maar fietsen meegenomen!

 5. Team Wandelnet

  Beste Groesthoeve,

  Bedankt voor je opmerkingen. Ik denk dat ik dit bericht ook doorstuur naar de padcoordinator. Dan moet hij maar kijken, wat er m,et de route moet gebeuren.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet  Wij hebben in mei gelopen van Haamstede naar Rockanje. Bij het einde van de Brouwersdam zijn we toch op de oorspronkelijke beschrijving en de kaart (kaart 21, pag 71; vanaf Y4174/2) over de parkeerplaats en door het natuurgebied gelopen. Prachtig getjilp en getwitter van de vogels als achtergrondmuziek en dus de moeite waard. Bij de verwijzing naar het betonpad (linksaf) is het even puzzelen. Het is een betonweg en door de tramlijn en overgangen is het redelijk te vinden en even later konden we de route vervolgen over het betonfietspad. Het is de moeite waarde de route nogmaals aan te passen op de mogelijkheden die er nu toch weer zijn.
  Piet la Roi

  [quote]Beste Marlene,

  Ik stuur jouw suggestie over de slinger door de duinen door naar de padcoordinator van het Nederlandse Kustpad, dl 1. Misschien kan hij er iets mee doe.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  [quote]Zaterdag heerlijk gelopen van de Grevelingendam naar Goederede. Kleine teleurstelling aan het begin: vanaf de parkeerplaats bij de Tramremise bij de Grevelingendam zou volgens het boekje de route eerst een stukje door duinen en langs meertjes lopen. Helaas, dit stuk is afgesloten en wordt volgebouwd met vakantiewoningen. De route loopt nu een heel stuk over een fietspad langs een doorgaande weg. Nog meer asfalt op een traject dat toch al grotendeels uit asfalt bestaat. De markering is overigens prima aangepast, dank!
  Aanvullende tip: De stadjes op Goeree zijn prachtig. Maar een slinger door de duinen, bijvoorbeeld bij de 'Kwade Hoek', zou qua natuurschoon nog wel iets toevoegen aan de route hier. Dus wie niet opziet tegen wat extra kilometers: een aanrader!

  [/quote]
  [/quote]

Ga naar het forum

Steun ons