Nederlands Kustpad deel 2 LAW 5-2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen75
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

De Nederlandse kust heeft de wandelaar veel te bieden: rijke natuur, flink wat reliëf, veel onverharde paden en weinig last van grote wegen. Aan de duinrand passeert u mooie buitenplaatsen en bloeiende bollenvelden. Maar u loopt ook over de boulevards van Katwijk en Egmond. In Den Haag laat de route u een fraaie mix zien van stadsparken en paleizen en in Haarlem komt u door de bekende hofjes. Zo nu en dan pikt u een eindje strand mee en op de route is de zee altijd binnen handbereik.

Recente berichten over Nederlands Kustpad deel 2 LAW 5-2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. MichaA

  Beste wandelaars,
  Gisteren het boek kustpad Zuid-Holland - Noord-Holland deel 2 LAW 5-2 besteld ( oude druk) bij boekhandel Broekhuis.

  Tja het was even speuren op het net maar toch gevonden, helemaal blij mee.

  Ik kan mij nu op een heerlijke wandeltocht gaan voorbereiden.
  Van Den Helder naar Hoek van Holland, zalig vooruitzicht!

  Groet, Micha

 2. Kirstenboom

  Hallo,

  Ook ik ben op zoek naar deel 2, iemand die me kan helpen?

  Alvast bedankt!

 3. Jeannekelv

  Kan ik de route ook van den Helder naar hoek van Holland lopen of is er dan geen markering?
  MvG

 4. Skatinggirl

  Beste wandelaars,

  eigenlijk zouden we momenteel in Portugal lopen, maar door een blessure kunnen we nu pas op pad en hebben we besloten in Nederland te blijven en het Nederlands Kustpad te gaan lopen. Deel 1 en 3 geen enkel probleem, maar deel 2 is in herdruk. Kan iemand ons helpen aan dit 2e deel? Uiteraard tegen vergoeding, dat spreekt.
  Ik hoor het graag 06-41807758
  Amarenske van Scherpenzeel

 5. hanrobe

  Ook ik ben op kaart 25 de mist ingegaan. Op regel 3 & 4 staat 'Op splitsing links aanhouden'. Die splitsing heb ik gevonden en die is keurig gemarkeerd. Kort daarna volgt echter nog een splitsing, deze keer ongemarkeerd en onvermeld in de beschrijving. Ik heb daar in eerste instantie enigszins rechts aangehouden omdat dat het meest lijkt op rechtdoor, immers als er geen markering aanwezig is, loop dan rechtdoor. Later bleek mij dat ik ook op die splitsing linksaf gemoeten had.
  Met vriendelijke groet,
  Hans Robertus

  Beste Jvc,

  Bedankt voor je melding. Ik zal de onduidelijke markering doorgeven aan de padcoordinator van het pad, zodat de situatie verbeterd kan worden.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet


  [quote]Kustpad deel 2 Wijk aan Zee - Egmond aan Zee

  In de beschrijving staat; duinen, duinen en duinen...en dat is waar. Maar het is zo mooi! Niet alleen maar zandduinen maar een prachtig gebied met mooie vergezichten. En met het prachtige weer, niet te warm maar wel volop zon, blauwe lucht en wind...genieten!

  Alleen was het traject vanaf Wijk aan Zee, kaart 25, erg slecht aangegeven. We zijn 3 keer heen en weer gelopen...1ste pad links...nee, geen rood/witte markering meer...toch maar rechtdoor..nee, ook geen markering.. helemaal terug gelopen naar het begin van het pad. Ja, dit klopt, we gaan goed. Gelukkig was er een vriendelijke meneer die het gebied kende en ons op de goede weg heeft geholpen al was het niet precies de route volgens het Kustpad. We kwamen halverwege de kaart de rood/witte markering weer tegen.

  Bij Johanna's Hof iets gedronken. Het was er gezellig druk met muziek van koren op 2de Pinksterdag. Al met al een heerlijke dag en 26,6 km gelopen....
  Volgende wandeling gaat de route op gps mee ;-))

  [/quote]

Ga naar het forum

Steun ons