Enquête: help de wandelervaring in Zuid-Holland en Zeeland verbeteren

Enquête: help de wandelervaring in Zuid-Holland en Zeeland verbeteren

22 augustus 2024 - Wandelnet

Wandel jij weleens in Zuid-Holland of Zeeland? We hebben je hulp nodig om de wandelervaring daar nóg beter te maken! Of je nu gebruik maakt wandelnetwerken, andere gemarkeerde wandelroutes of je eigen weg vindt, jouw ervaringen zijn van grote waarde. Door de enquête in te vullen, draag je direct bij aan verbeteringen voor jezelf en andere wandelliefhebbers.  

ns-route zoutelande.jpg

Foto: NS-wandeling Duinen van Zoutelande © Sietske de Vet

Samen met provincie Zuid-Holland, provincie Zeeland en onderzoeksbureau Ipsos I&O onderzoeken we het gebruik en de kwaliteit van de wandelnetwerken. Dit zijn wandellussen die op elkaar aansluiten en die zijn gemarkeerd met knooppuntnummers, kleuren en/of pijlen. Daarmee kunnen wandelaars hun eigen wandeling samenstellen, of gemakkelijk hun route volgen. Maak je geen gebruik van de wandelnetwerken? Ook dan horen we graag je mening!

Het invullen van de enquête kost je ongeveer 10 minuten. Dus, wandel weleens in Zuid-Holland of Zeeland? Vul dan vandaag nog de online vragenlijst in en help ons Nederland mooier, beter en toegankelijker te maken voor wandelaars.

Vul de enquête in 

Resultaten onderzoek

Je kunt de online enquête invullen tot donderdag 31 oktober 2024. Naast de online enquête vragen we ook wandelaars op de paden om hun mening te geven, zodat we een compleet beeld krijgen. Daarna wordt er een rapportage gemaakt en delen we in een later nieuwsbericht de bevindingen.

Alvast bedankt voor jouw tijd en inzet!

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?