TeVoet Odewandeling Twello op 12 oktober

TeVoet Odewandeling Twello op 12 oktober

30 september 2024 - Wandelnet

Op zaterdag 12 oktober organiseert TeVoet opnieuw een Odewandeling. Dit keer een prachtige rondwandeling in Twello. De route voert ons over onverharde paden door landgoederen, uiterwaarden en langs beek de Fliert naar het Bruggenbosch. Zin om mee te gaan? De wandeling is voor twee derde onverhard.

Odewandeling Twello.jpg

Twello is een fors dorp met circa 14.000 inwoners, gelegen in de provincie Gelderland. Gelegen in een landelijke omgeving, tussen de steden Deventer en Apeldoorn, dichtbij de rivier De IJssel. Ooit een boerendorp, nu een forensendorp.

De route

Tijdens deze 14 kilometer lange wandeling lopen we langs het gemeentehuis en door de IJsselvallei in de richting van de IJssel. We passeren landgoed Het Schol en buurtschap Steenenkamer, waar we een koffiestop houden bij de Deventer Buitensociëteit. Daarna wandelen we door de uiterwaarden, steken de spoorbrug over, en vervolgen onze weg richting landgoed Het Hunderen. Via de beek De Fliert lopen we naar het Bruggenbosch en eindigen bij station Twello.

Wandel je mee?

Datum: zaterdag 12 oktober, van 11.00 tot ongeveer 16.00 uur
Startpunt: Verzamelen rond 11:00 uur in het centrum van Twello: Café De Hamer, Dorpsstraat 32, 7391 DE Twello
Eindpunt: station Twello
Afstand: ongeveer 14 kilometer
Meedoen: Deelname is gratis, horeca voor eigen rekening. Aanmelden kan tot 10 oktober 2024 bij Harry Uitermark via harry.uitermark@gmail.com. Geef bij het aanmelden je telefoonnummer op voor het geval dat er op het laatste moment wijzigingen zijn.

AanmeldenBekijk route

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?