Stem op Dwars door de Lage Landen voor de Gouden Televizier-Ring 2024!

Stem op Dwars door de Lage Landen voor de Gouden Televizier-Ring 2024!

15 oktober 2024 - Wandelnet

Kon jij ook zo genieten van de wandelavonturen van Arnout Hauben? 'Dwars door de Lage Landen’ is genomineerd voor de finale van de Gouden Televizier-Ring! Stem jij donderdag 17 oktober ook mee om Arnout, cameraman Philippe Niclaes en geluidsman Ruben Callens te helpen deze prestigieuze prijs te winnen?

VPRO_Dwars-door-de-Lage-Landen_still-1-c-De-chinezen.jpg

Foto: Still uit Dwars door de Lage Landen © De chinezen

We hebben zo genoten van de prachtige verhalen en adembenemende beelden op het Diagonaalpad, dat bestaat uit drie van onze Lange-Afstand-Wandelpaden: Friese WoudenpadPionierspad en Floris V-pad. Dwars door de Lage Landen heeft op een mooie manier de landschappen, geschiedenis en mensen van de Lage Landen in beeld gebracht.

Hoe kun je stemmen?

Op donderdag kun je vanaf 20.00 uur je stem uitbrengen op een van de drie genomineerde programma’s voor de Gouden Televizier-Ring! Je kunt stemmen via de telefoon of online. Voor Dwars door de Lage Landen bel je naar 0909-8853 of sms je Ring 3 naar 2580. De kosten zijn 35 cent per gesprek/ontvangen bericht. 

Goed om te weten: meerdere keren stemmen heeft geen zin, want er telt maar één stem per uniek telefoonnummer of IP-adres mee in het eindresultaat. Je kunt ook gratis online stemmen via: avrotros.nl/live

Genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2024
Er zijn nog drie programma’s in de race zijn voor de felbegeerde Gouden Televizier-Ring 2024:

  • B&B Vol Liefde (RTL 4)
  • Denkend aan Holland (Omroep MAX)
  • Dwars door de Lage Landen (VPRO)

Zorg ervoor dat je je stem uitbrengt en help Dwars door de Lage Landen aan deze mooie erkenning voor hun bijzondere reis door Nederland en Vlaanderen!

Gratis stemmenMeer informatie over stemmen

Lees meer over

Blijf op de hoogte!

Eens per maand stuurt Wandelnet de nieuwsbrief uit. Daarin vind je leuke wandelroutes, nieuws en actualiteiten over wandelen. Schrijf je in en ontvang de nieuwsbrief maandelijks!

Inschrijven

Help jij mee?

Wandelpaden zijn kwetsbaar. Dat merk je vaak niet als je een mooie wandelroute loopt, maar door spoor, wegen en bebouwing kunnen wandelroutes zomaar verdwijnen of saai en onaantrekkelijk worden. Help je mee om wandelroutes te beschermen en te onderhouden?