Romeinse Limespad (LAW 16)

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen2
 4. Meldingen & wijzigingen
Meld ongepaste bijdrage
 1. Foto
 2. Video

Route informatie

Stap in de voetsporen van de Romeinen! Wandel 275 kilometer langs gereconstrueerde wachttorens en castella langs de Romeinse Limes, bewonder de opgegraven artefacten in topmusea zoals het Rijkmuseum voor Oudheden in Leiden en Het Valkhof in Nijmegen. Leer meer over de uitwisseling van goederen en cultuur tussen Romeinen en andere in het gebied wonende volken, zoals de Bataven.

Recente berichten over Romeinse Limespad (LAW 16)

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Compraq
 2. 2dunes

  Op Hemelvaart etappe 1 gelopen tot aan Corpus Leiden. Niet adhv het boekje maar adhv de GPX route van deze site. We vonden de route toch wat minder goed gemarkeerd dan het Marskramerpad dat we ook lopen. Door het park in Katwijk aan de Parklaan geen markeringen gezien dus gelopen op onze GPS. Nieuwbouw terrein op de grens van Rijnsburg en Oegstgeest was alleen met GPS tot goed einde te brengen. Afgesloten wegen, etc.

  GPX route heeft 1 aardige misser vwb het kunstwerk Fort Brittenburg. Deze staat zeker 500mtr van de locatie die de GPX kaart aangeeft waardoor we deze voor de Limes route toch niet geheel onbelangrijke locatie in 1e instantie volledig misten.

Ga naar het forum

Steun ons