Twentepad SP 2

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen20
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Het Twentepad biedt wandelaars een goed beeld van de gevarieerdheid van de Twentse noordoosthoek: havezaten en landgoederen als Singraven en Huneborg en natuurgebieden zoals het Springendal en de oevers van de Dinkel. Verder komt u tijdens de tocht ook in aanraking met het ‘industriële’ verleden van Twente, waaronder de watermolens van Bels en Frans en het verstilde Almelo-Nordhornkanaal. Het pad volgt even de grens met Duitsland waar o.a. de 70 meter hoge Galgenberg beklommen moet worden.

Recente berichten over Twentepad SP 2

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. leotseddap

  Klopt het dat je langs deze route kan paalkamperen?

  Dat is correct, zie https://sites.google.com/site/paalkampeerders/home

  Zo ja zijn ergens de gps coördinaten van de locaties te vinden?

  https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1SdsMhcQBTrVjABZaLXYPJZeOgfA&ll=52.110422923411186%2C7.12002932260134&z=10

  Ik hoop dat dit alle info is die je nodig hebt.

  Persoonlijk ben ik een fietser en gebruik de locaties van het paalkamperen langs het Twentepad een aantal keer per jaar tijdens een groot rondje Twente. Ik kom zelf uit Oldenzaal en heb net de locaties vorige week nog bezocht en zijn allemaal ok alleen ligt er bij één locatie de paal in de sloot. Btw de 2 locaties bij Oldenzaal liggen niet ver uit elkaar, het Hulsbeek mooi voor de zomer en er zijn douches, toiletten ed in de buurt op het recreatie terrein, ideaal voor warm weer en die in de Lutte is letterlijk in de natuur en er is verder niets maar wel erg mooie omgeving.

  Zeker de moeite waard om deze omgeving een maal te zien!

  Groeten :)

 2. Rowann

  Klopt het dat je langs deze route kan paalkamperen?

  Zo ja zijn ergens de gps coördinaten van de locaties te vinden?

 3. jes61@live.nl

  24-6-2017 heb ik het traject Ootmarsum-Oldenzaal gelopen: een hele mooie route. Markeringen zijn goed, en komen overseen met het gpx bestand.
  25-6-2017 heb ik het traject Oldenzaal-Hertme gelopen. Hier missen een paar markeringen waardoor het ik gpx bestand nodig had om de route te vinden. Het nieuwe traject loopt niet meer door het centrum van Oldenzaal en dat is jammer.
  Verder heb ik genoten van de wandeling, bedankt.

 4. johanmensen

  Momenteel is er een voorstelling in het openluchttheater van Hertme. De route is met tenten en hekken afgezet. We zijn kruip door sluip door over het terrein gelopen. Tijdens voorstellingen zal dit niet kunnen tussen alle bouwhekken. Ook de weg rond het theater is afgezet. Hopelijk is dit tijdelijk af aard. Hertme heeft veel optredens en festivals. Misschien de route langs het theater of een tijdelijke alternatieve route?

 5. Team Wandelnet

  Beste Boeskool,

  Ik heb even bij het bureau geinformeerd. Een nieuwe gids voor het Twentepad staat nog niet ingepland, dus reken er niet op dat die in 2017 zal verschijnen.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Beste team Wandelnet,

  Onderstaande reacties lezende vroeg ik me af of er zicht is op een vernieuwde uitgave cq. update van de Twentepad gids?

  Bvd.

Ga naar het forum

Steun ons