Wandel naar je Werk-dag 2019

Op donderdag 4 april 2019 vindt de vierde editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. Deze nationale campagne roept heel Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Van bus naar bureau of van voor- naar kantoordeur.

Doe ook mee!

Alle stappen tellen: loop van je huis naar het station, parkeer de auto eens wat verder of ga voor de gehele route. Meld je gemakkelijk aan via het inschrijfformulier. Je maakt dan direct kans op één van de vijf gidsen van het nieuwste Lange-Afstand-Wandelpad: het Romeinse Limespad.

Deel je op 4 april dé leukste wandelfoto op social media? Dan win jij een:
3-DAAGS WANDELARRANGEMENT VOOR 2 PERS. T.W.V. €318
Gebruik hiervoor de hashtag #wandelnaarjewerkdag en plaats een openbare foto op Twitter, Instagram of Facebook. De winnaar wordt vóór 30 april bekend gemaakt.

Waarom de Wandel naar je werk-dag?

Lopen werkt stressverlagend, verhoogt de creativiteit en productiviteit en is ook nog eens heel erg leuk. Wandelnet organiseert voor het vierde jaar op een rij de Wandel naar je Werk-dag. Door zoveel mogelijk mensen letterlijk op de been te krijgen, vragen we aandacht voor lopen als manier om je te verplaatsen. In onderstaand filmpje legt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder uit waarom wandelen zo goed is voor ons brein.

 

Voor organisaties: word supporter!

Vindt u het belangrijk om gezonde werkgewoonten te stimuleren? Neem met uw organisatie deel aan de Wandel naar je Werk-dag! Gezonde werknemers zijn namelijk gelukkiger én presteren beter. Vorig jaar namen er 135 organisaties uit heel het land deel. Helpt u dit jaar ook mee om uw medewerkers in beweging te krijgen? 

  • Meld uw organisatie aan via het inschrijfformulier
  • U ontvangt een gratis digitaal supporterspakket met nieuwsbericht, flyer, logo en poster waarmee u de Wandel naar je Werk-dag onder de aandacht kunt brengen
  • Uw organisatie wordt op onze site vernoemd met link naar uw website


Meer informatie over deelnemen als organisatie vindt u op dit infoblad

Een greep uit alle organisaties die in 2018 meededen:

 

 

 

   

Steun ons