Wandel naar je Werk-dag 2019

Op donderdag 4 april 2019 vindt de vierde editie van de Wandel naar je Werk-dag plaats. Met deze nationale campagne roepen we heel werkend Nederland op om (een deel van de afstand) naar het werk te lopen. Van bus naar bureau of van voor- naar kantoordeur. Doe je ook mee? 

Hoe doe je mee?

  • Meld je direct online aan
  • Maak hiermee kans op mooie prijzen
  • Nodig je collega's uit om mee te doen
  • Wandel op 4-4 (een deel van de afstand) naar je werk!

Wandel naar je Werk-dag, dit is waarom:

Elke eerste donderdag van april organiseert Wandelnet de Wandel naar je Werk-dag. Heel werkend Nederland kan meedoen! Want lopen werkt stressverlagend, verhoogt de creativiteit en productiviteit en is ook nog eens heel erg leuk. 

Alle stappen tellen: loop van je huis naar het station, parkeer de auto eens wat verder of ga voor de gehele route. In onderstaand filmpje legt hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder uit waarom wandelen nou zo goed is voor ons brein.

 

Voor organisaties

Vindt u het belangrijk om gezonde werkgewoonten te stimuleren? Neem met uw organisatie deel aan de Wandel naar je Werk-dag! Gezonde werknemers zijn namelijk gelukkiger én presteren beter. Meld u aan via het online inschrijfformulier en ontvang een gratis digitaal informatiepakket. Hiermee kunt u uw medewerkers oproepen om mee te doen. Uw logo komt op de website en u ontvangt het Wandel naar je Werk-dag logo om te laten zien dat u supporter bent van lopen. Download de factsheet. 

Een greep uit alle organisaties die in 2018 meededen:

 

 

 

   

Steun ons