Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken twaalf betaalde krachten en meer dan 800 vrijwilligers.

Vacatures betaalde functies

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

Beleidsvrijwilliger provincie Utrecht

Wandelnet behartigt de belangen van wandelaars in Nederland. Per provincie is er één provinciaal belangenbehartiger (vrijwillig) actief. Voor de provincie Utrecht hebben we een vacature! Als provinciaal belangenbehartiger word je deel van het ‘twaalftal’ van Wandelnet dat onderling tussen provincies afstemt.
Heb jij hart voor wandelen en wil je je hier graag op politiek en beleidsmatig vlak voor inzetten? Bekijk dan het functieprofiel. We zijn volop bezig in de voorbereiding voor de Provinciale Statenverkiezingen. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie belangenbehartiger provincie Utrecht’).

Belangenbehartiger Oost-Brabant

Ons team van belangenbehartigers in de provincie Noord-Brabant zoekt versterking! Woon je toevallig in het oosten van Brabant en vind je het leuk om je sterk te maken voor de belangen van wandelaars? Dan ben je welkom in het team van Brabantse belangenbehartigers. Ga jij bij de gemeente langs om eens mee te denken over de nieuwe Omgevingsvisie of het beleid om wandelen te verbeteren? Zie jij knelpunten voor wandelen die dringend opgelost moeten worden? Wil jij wandelaars vertegenwoordigen in de inspraak bij de aanleg van nieuwe rondwegen, het realiseren van nieuwe wandelpaden? Kijk dan naar het functieprofiel en stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp 'belangenbehartiger Oost-Brabant').

Beleidsvrijwilliger infrastructuur en wegen

Herken jij het probleem dat wandelpaden soms tegen barrières zoals (auto)wegen doodlopen? Heb jij inzicht in de denkwereld en mechanismen van de 'harde' infrastructuur? En ben je bereid jouw kennis en vermogen om tot oplossingen te komen in te zetten voor wandelend Nederland? We zoeken een beleidsvrijwilliger met verstand van infrastructuur en wegen, bij voorkeur bekend met het werkveld van Rijkswaterstaat. Een beleidsvrijwilliger die ons kan helpen bij het beïnvloeden van nationaal beleid op het terrein van infrastructuur en mobiliteit en die mee kan adviseren richting Rijkswaterstaat en provincies. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en stuur bij interesse je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger infrastructuur'.

Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

Veldmedewerker Marskramerpad

Woon je in het gebied tussen Breukelen en Woerden? Houd je van wandelen en draag je graag je steentje bij aan het onderhoud van een LAW? Dan is de vacature voor veldmedewerker voor het Marskramerpad misschien iets voor jou. Bekijk het functieprofiel via deze link en stuur je sollicitatie met een korte motivatie naar info@wandelnet.nl.

 

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Wandelnet

 

Harold Zijderveld

Coördinator LAW-zaken

 

cid:image001.jpg@01CD6047.71EF5FF0 


Stichting Wandelnet 

Postbus 846 

3800 AV Amersfoort 

T 033 4653660

hzijderveld@wandelnet.nl 

www.wandelnet.nl 

 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:twitter_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:facebook_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:linkedin_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:youtube_24kopie.png 

 

Steun ons