Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken twaalf betaalde krachten en meer dan 900 vrijwilligers.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

Padcoördinator Streekpad Westfriese Omringdijk

Wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling van een nieuw Streekpad? Houd je van coördinatie en communicatie? Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en cultureel erfgoed? Woon je in  het gebied tussen Alkmaar en Enkhuizen?
Voor het nieuwe Streekpad Westfriese Omringdijk zijn we op zoek naar een nieuwe padcoördinator. Bekijk het functieprofiel van een padcoördinator hier.

Als padcoördinator ben je het aanspreekpunt voor zowel het kantoor van Wandelnet als de vrijwilligers en externe relaties. Je zet de padwerkgroep op, hebt contact met betrokken organisaties en draagt bij aan de tijdige oplevering van de route. Je coördineert de goede gang van zaken met betrekking tot het pad, verwerkt meldingen, onderhoudt contacten met je werkgroep en externe contacten, en houd ontwikkelingen in de gaten.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met motivatie naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel ‘sollicitatie padcoördinator Westfriese Omringdijk’.

Belangenbehartiger Fryslan

Onze provinciaal belangenbehartiger in de provincie Friesland zoekt versterking! Woon je in Fryslan en vind je het leuk om je sterk te maken voor de belangen van wandelaars? Dan ben je welkom in het team van Friese belangenbehartigers. Ga jij bij de gemeente langs om eens mee te denken over de nieuwe Omgevingsvisie of het beleid om wandelen te verbeteren? Zie jij knelpunten voor wandelaars en voetgangers die dringend opgelost moeten worden? Wil jij wandelaars vertegenwoordigen in de inspraak bij de aanleg van nieuwe rondwegen, het realiseren van nieuwe wandelpaden? Kijk dan naar het functieprofiel en stuur bij interesse je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp 'belangenbehartiger Friesland').

Beleidsvrijwilliger infrastructuur en wegen

Herken jij het probleem dat wandelpaden soms tegen barrières zoals (auto)wegen doodlopen? Heb jij inzicht in de denkwereld en mechanismen van de 'harde' infrastructuur? En ben je bereid jouw kennis en vermogen om tot oplossingen te komen in te zetten voor wandelend Nederland? We zoeken een beleidsvrijwilliger met verstand van infrastructuur en wegen, bij voorkeur bekend met het werkveld van Rijkswaterstaat. Een beleidsvrijwilliger die ons kan helpen bij het beïnvloeden van nationaal beleid op het terrein van infrastructuur en mobiliteit en die mee kan adviseren richting Rijkswaterstaat en provincies. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en stuur bij interesse je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger infrastructuur'.

Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

 

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Wandelnet

 

Harold Zijderveld

Coördinator LAW-zaken

 

cid:image001.jpg@01CD6047.71EF5FF0 


Stichting Wandelnet 

Postbus 846 

3800 AV Amersfoort 

T 033 4653660

hzijderveld@wandelnet.nl 

www.wandelnet.nl 

 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:twitter_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:facebook_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:linkedin_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:youtube_24kopie.png 

 

Steun ons