Werken bij Wandelnet

Bij Wandelnet werken 8 betaalde krachten en meer dan 800 vrijwilligers.

Vacatures betaalde functies

Op dit moment zijn er geen vacatures voor betaalde functies.

Vacatures vrijwilligersfuncties bij Wandelnet

Beleidsvrijwilliger provincie Groningen

Wandelnet behartigt de belangen van wandelaars in Nederland. Per provincie is er één provinciaal belangenbehartiger (vrijwillig) actief en deze mensen samen vormen ons 'twaalftal'. Omdat onze huidige vrijwilliger gaat verhuizen, ontstaat een vacature. Woon jij in de provincie Groningen? Heb jij hart voor wandelen en wil je je hier graag op politiek en beleidsmatig vlak voor inzetten? Bekijk dan het functieprofiel. We zijn volop in de voorbereiding voor de Provinciale Statenverkiezingen, maar in deze rol krijg je ook de kans knelpunten op te lossen en in jouw provincie mee te praten over het beleid. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie belangenbehartiger Groningen’).

Beleidsvrijwilliger provincie Drenthe

Wandelnet behartigt de belangen van wandelaars in Nederland. Per provincie is er één provinciaal belangenbehartiger (vrijwillig) actief en deze mensen samen vormen ons 'twaalftal'. Onze huidige vrijwilliger in de provincie wil zijn takenpakket meer afbakenen en zoekt versterking van iemand die wat meer bestuurlijk gericht is en het leuk vindt om lobby-werk te verrichten. We zijn volop in de voorbereiding voor de Provinciale Statenverkiezingen om daar het belang van lopen goed in te brengen.
Woon jij in de provincie Drenthe? En lijkt het je leuk om je op politiek en beleidsmatig vlak in te zetten voor het belang van wandelen? Bekijk dan het functieprofiel en stuur bij belangstelling je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie belangenbehartiger Drenthe’).

Vrijwilliger werving Wandel naar je Werk-dag

Weet jij mensen te enthousiasmeren? Pak je zó de telefoon op om die manager bij dat ene bedrijf warm te maken voor de Wandel naar je Werk-dag? En heb je ook nog eens goede ideeën over sponsoring en fondsenwerving? Dan hebben we jou nodig. Voor onze jaarlijkse Wandel naar je Werk-dag kunnen we namelijk wel wat hulp gebruiken. Bij het benaderen van organisaties voor deelname aan deze dag en voor het bedenken en uitvoeren van een sponsorplan. Bekijk het functieprofiel via deze link. Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar info@wandelnet.nl (onderwerp ‘sollicitatie vrijwilliger werving Wandel naar je Werk-dag’). Kijk voor meer info ook eens op www.wandelnaarjewerkdag.nl.

Beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning

Heb jij kijk op de inrichting van de openbare ruimte en dan met name in stedelijk gebied? Valt het jou ook op dat er veel meer kansen liggen voor voetgangers dan dat er benut worden? We zoeken een beleidsvrijwilliger met een ontwerp-achtergrond, een urban planner, bij voorkeur met een verkeerskundige inslag en natuurlijk iemand met hart voor lopen. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en bij interesse stuur je je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger voetganger/urban planning'.

Beleidsvrijwilliger infrastructuur en wegen

Herken jij het probleem dat wandelpaden soms tegen barrières zoals (auto)wegen doodlopen? Heb jij inzicht in de denkwereld en mechanismen van de 'harde' infrastructuur? En ben je bereid jouw kennis en vermogen om tot oplossingen te komen in te zetten voor wandelend Nederland? We zoeken een beleidsvrijwilliger met verstand van infrastructuur en wegen, bij voorkeur bekend met het werkveld van Rijkswaterstaat. Een beleidsvrijwilliger die ons kan helpen bij het beïnvloeden van nationaal beleid op het terrein van infrastructuur en mobiliteit en die mee kan adviseren richting Rijkswaterstaat en provincies. Bekijk het functieprofiel van beleidsvrijwilliger en stuur bij interesse je sollicitatie met CV naar info@wandelnet.nl met in de onderwerpregel 'vacature beleidsvrijwilliger infrastructuur'.

 

Met vriendelijke groeten,

Stichting Wandelnet

 

Harold Zijderveld

Coördinator LAW-zaken

 

cid:image001.jpg@01CD6047.71EF5FF0 


Stichting Wandelnet 

Postbus 846 

3800 AV Amersfoort 

T 033 4653660

hzijderveld@wandelnet.nl 

www.wandelnet.nl 

 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:twitter_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:facebook_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:linkedin_24kopie.png 

Server:_Projecten:WPF%20089%20-%20Wandelplatform:WPF089-2007%20emailhandtekening:opmaak:youtube_24kopie.png 

 

Steun ons